2011. október 29., szombat

A sors iróniája

A szereplők adottak, egy-két új karaktert viszont bele szőttem a történetbe. Az utolsó esély, és Daisy "elrablása" óta tíz hosszú év telt el. Ez alatt Jason egy Cullen lett, és vegetáriánus életmódot folytat. Velük maradt, mert tudta Daisy ezt szerette volna. Remek fejlődést mutatott, már képes iskolába járni is.
A változás csupán annyi, hogy ismét, vagy még mindig Forksban vannak. Nem akartam új színhelyet megadni, hiszen Forks mindnyájuk szívében ott van, és a farkasoktól is nehéz lett volna megválnom. Így a történet-e csapadékos és vámpírokkal teli városban zajlik, ahol az emberek még nem gyanakodnak Cullenékre, nem tűnt fel nekik, hogy nem öregednek.
A kérdés csupán az, hogy képesek lesznek újra egymásba szeretni? Lesz elég bátorsága Jasonnek, hogy magába bolondítsa a lányt?

***

Daisy és Emma, a két különleges lány útja Forksba vezet. Abba a rendkívül csapadékos városba, ahol a lány egyszer már rátalált, majd elveszítette a szerelemet. 
A két lány messziről nézve rideg, távolságtartó és erős - a sorsukkal mégsem tudnak szembeszállni - de ha jobban megismerjük őket, idővel mindenre fény derül.
Vajon meddig tudják fenntartani a látszatot? Vajon képesek lesznek újra szeretni, és rátalálnak az elveszett emlékeikre? Megtanulnak uralkodni érzelmeik felett? Milyen következménye lesz tetteiknek? A választ már mind tudják.
Hisz a végzet elől nem menekülhetnek el...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése