2011. szeptember 25., vasárnap

Fontos!

Sziasztok!

Örömmel láttam, hogy szavaztatok a folytatást illetően - bár közel sem annyian, ahányan feljöttetek ide - és szeretnétek, ha folytatnám Az utolsó esélyt. Sajnálattal láttam azt is, hogy voltak, akik már ezt is unják. Természetesen nem tetszhet mindenkinek, de ezért kérlek titeket, hogy mondjátok el a véleményeteket egy-egy fejezet kapcsán. Nekem tényleg nagyon sokat jelentene, mert ezekből tudok tanulni, és ezek ösztönöznek, hogy folytassam. Azt is nyugodtan leírhatjátok, hogy ha nem tetszett. Nem fogok megsértődni. Az így szavazók minden bizonnyal már nem tudják megtenni, gondolom már nem is néznek vissza ide.
Szóval nem tudom még, hogy folytatom-e a történetet. Ha igen, csak akkor, ha kapok tőletek kommentet!! Sosem akartam még csak komihatárt sem szabni - bár gyanítom, az sem segített volna - de ennek így nem lesz jó vége. Már csak egy fejezet van hátra Az utolsó esélyből, és ha belekezdenék A sors iróniájába, nem szeretném abbahagyni, utálom a félkész munkákat, de nem tudnám végigírni, ha ti nem írtok nekem.

Szóval rajtatok áll, érdekel-e még titeket...
Remélem nem vettem el a kedveteket a történetem olvasásától, nem az volt a szándékom, csupán tisztázni akartam a dolgokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése